mar 032016
 

od ukončeného 7. mesiaca dieťaťa

Suroviny:

za hrsť morčacieho mäsa pokrájaného na kocky

2 ks väčšie ružičky karfiolu

za pohár špenátu – čerstvého

1 ks petržlen

kúsok celeru

1 ks zemiak

3 ks strúčiky cesnaku

1 ks cibuľa

Zelená pochúťka

Postup:

Cibuľku nakrájame nadrobno, speníme na oleji, pridáme pretlačený cesnak. Mäso opečieme na cibuľke a cesnaku. Neskôr pridáme karfiol, špenát, nakrájaný petržlen, postrúhaný celer, zemiak nakrájaný na kocky. Pridáme vodu a varíme do mäkka. Rozmixujeme, prípadne popučíme a mäso nakrájame na drobno.

Zdieľaj článok:

 Zanechať komentár

Môžete používať tieto HTML tagy a atribúty: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(povinné)

(povinné)

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.