mar 192016
 

Suroviny:

1 väčšia cibuľa

mletá červená paprika

1 veľké vrecko kyslej kapusty

4 ks klobásy na varenie

sušené hríby (množstvo záleží od vás)

soľ a vegeta podľa chuti

1 veľká smotana na varenie (pred varením vytiahnem z chladničky)

2 dcl mlieka (pred varením vytiahnem z chladničky)

2 PL polohrubá múka

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Postup:

Na oleji speníme cibuľku, keď je cibuľka mäkká, pridáme červenú papriku a kyslú kapustu (ja osobne kyslú kapustu nepreplachujem, my máme radi kyslejšiu). Zalejeme vodou a pridáme klobásku a hríby. Klobásku neprekrajujem. Varím až kým je kapusta mäkká. Podľa chuti dochutím vegetou a soľou. Klobásku vyberiem. Urobím si zátrepku zo smotany, mlieka a múky. Cez sitko prilejem do polievky, nechám jemne prevrieť. Klobásku nakrájam na kolieska a pridám znovu do polievky.

Zdieľaj článok:

 Zanechať komentár

Môžete používať tieto HTML tagy a atribúty: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(povinné)

(povinné)

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.